Сміливі дослідники виявили, яке порно перетворює вас найшвидше!

Сміливі дослідники виявили, яке порно перетворює вас найшвидше!

Зрештою, не всі відео з позначкою XXX є такими ж надійними!

Звичайний час, проведений користувачем на інтернет-сайті Pornhub, —– 9 хвилин 20 секунд. Дослідники визнали чіткий зв’язок між темою відео та обсягом перегляду. Відео “—; Літній хлопець– дівчина » дивляться в середньому 11 хвилин 20 секунд, що на цілих 113 секунд більше, ніж аналітичний стандарт. Далі, у нижньому порядку, є відео з дорослими жінками (10 хвилин 38 секунд), геями порнографія (10 хв. 36 сек.), аматорська порнографія (10 хв. 19 сек.).

Різні інші стилі отримали погану оцінку. Наприклад, відеоролики з ректальним сексом дивляться 9 хвилин 13 секунд, відео з кунілінгусом —– 9 хвилин 6 секунд, лесбійська порнографія —– 8 хвилин 50 секунд, оргії —– 8 хвилин 10 секунд, лесбійське відео зі страпоном —– 8 хвилин 1 секунда. Проте найменше часу отримало відео з рудоволосими дівчатами: зазвичай його переглядають 6 хвилин 35 секунд.перейдіть за посиланням купити насадку на член На нашому сайті

За прямолінійною логікою, найдивовижнішим виявився ролик із рудоволосими жінками. Наближення до нього, завдяки ботанам і різним іншим ботанам, хентаю, відеороликам з учнями і дамами з маленьким бюстом. Пол Браянт, викладач медицини в Індіанському коледжі (США), описує це однією з найбанальніших фізіологій. На підсвідомому рівні ваш мозок виглядає сексуальнішим у молодих і плідних жінок, які можуть створити чудове потомство.

Pornhub також визначив, скільки часу власники житла в різних країнах проводять на ресурсі. Так, за найбільшим часом —– японці (11 хвилин 19 секунд), на другому місці —– араби (10 хвилин 14 секунд), місцеві жителі Росії на 6 місці з 9 хвилинами 19 секундами. Найшвидші – громадяни латиноамериканських країн із 7 хвилинами 23 секундами.

Яке порно подобається жінкам: дослідження Pornhub

Тепер ви напевно будете знати, який саме фільм варто запросити жінку на перегляд додому, щоб не натрапити на відмову!

Ми не розуміємо, як ви витратили вихідні, але ми знаємо, що робили експерти Pornhub протягом цього часу: вони ретельно готували статистику. Результат – підсумкові таблиці, які показують, які стилі порно є особливо популярними серед жінок у різних країнах.

Останнім часом пальму першості в класифікації «лесбіянок» постійно займають відеокліпи. І Pornhub відповідально заявляє, що це велика заслуга жіночої аудиторії. Жінки дивляться ці відео на 151% регулярно, ніж чоловіки. Тривожний дзвінок!

Варто пам’ятати, що вподобання відрізняються від країни до країни. Тому наші співвітчизники обирають відеокліпи класифікації «хентай», в Африці – «секс з темношкірими», а в Китаї – «Секс з азіатами». Хоча, виходячи з цих міркувань, російські жінки повинні віддавати перевагу «сексу з ведмедями і балалайками», але ми вважаємо за краще не розглядати це.

Вісім найбільш популярних груп: «лесбіянки», «хентай», «секс з неграми», «ректальний секс», «секс з індіанцями», «аматорська порнографія», «мілф», «; секс з азіатами.

Є дані для окремих країн. Отже, у Сполучених Штатах жінки на 102% найімовірніше сподобаються відеокліпи в групах «секс з темношкірими». і на 69% —– «Міжрасовий секс». Жінки у Великій Британії на 31% частіше насолоджуються «жорстким сексом», канадські жінки вибирають «секс утрьох» у 36% випадків, француженки дивляться відео в групі «рогоносців». аж на 103% регулярно, ніж в інших країнах, а серед громадян Німеччини особливою перевагою користується відеоролик «фут-фетишизм» (а це суцільні 165%).

Згідно з цим захоплюючим фактом, жінки на 714% частіше за весь світ шукають відеоролики за запитом «секс з росіянами», і, очевидно, ми цілком підтримуємо такий націоналізм. Так само помітними є відеокліпи в групах «фут-фетишизм». і « веб-камера ».

Друга частина дослідження була присвячена віковому зв’язку. Виявилося, що те, яку порнографію віддають перевагу жінки, залежить не тільки від раси, але й від віку.

  • 18—– 24 роки —– « хентай » (+81%)
  • 25—– 34 роки — “– ; жінки з татуюваннями”
  • ;(+32% )35– 44 роки– « подвійне проникнення » (+29%)
  • 45—– 54 роки — “– ; аматорське порно (+39% )55– 64 роки– ; порнографія в дизайні 70-х” (+78%)
  • 65+ —– «ручне завдання» (+143%)

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *