Opening in seks met mannen na ervaring met een vrouw

« Ik heb het over verlangens »: 5 ontdekkingen in seks met mannen na ervaring met een vrouw

« Er zijn verschillende dingen die biseksuele vrouwen goed weten. Mannen na het orgasme hebben tijd nodig om opnieuw op te starten, terwijl een vrouw kan worden voortgezet. Pijpbeurt is enigszins eenvoudiger cunningus. Mensen kijken rustig naar je op een date met een man en verrast – met een meisje. In het algemeen is het vrij leuk. En natuurlijk verandert de perceptie van seks sterk. Dit is hoe mijn houding tegenover seks is veranderd na ervaring met vrouwen.

een. Seks stopte met een evenement alleen voor M + F

Zijn definitie is uitgebreid, nu is het twee mensen die elkaar plezier leveren en vergeet het orgasme niet. Hoe ouder ik krijg, hoe meer mannen onthouden dat ze handen, taal, seksspeeltjes hebben, en niet alleen penis. En voordat alles zo was: het beweegt van boven tot het orgasme. Toen ik begon met een ontmoeting met vrouwen, leerden zowel het spel met borsten en aandacht voor de billen, benen en andere delen van het lichaam.

2. Ik begon mannen beter te begrijpen

Wanneer een vrouw seks probeert te hebben met behulp van Strapon, is ze meestal verrast om te begrijpen dat het niet zo gemakkelijk is: een ritme te vinden, plak het en streelt tegelijkertijd de partnerclaitor of de borst. Dat wil zeggen, mannen zijn ook, krijgt geen toverstaf!

3. Iedereen heeft zijn eigen seksuele voorkeuren

Seks met vrouwen hielp het bereik van pre-caress met mannen uit te cialis 5mg breiden. Het feit dat vrouwen de voorkeur geven aan langzame en zachte seks is niet waar, veel liefde snel en joggen. En mannen willen op hun beurt niet altijd domineren en een actieve rol spelen.

4. Ik heb geleerd over mijn verlangens te praten

En het is beter om te begrijpen wat ik echt wil. Praten over seks – OK

! Bovendien, om hogere geneugten aan elkaar te leveren, moet u begrijpen wat een partner wil.

5. Ik streven naar een orgasme en krijg het vaker

Het klinkt nogal vreemd, niet? Studies hebben aangetoond dat het heteroseksuele vrouwen gemiddeld minder waarschijnlijk een orgasme krijgen dan biseksueel, en het vaak gebeurt het in lesbisch. Alles is logisch: twee vrouwen zijn gemakkelijker om elkaar te begrijpen, omdat ze dezelfde lichaamsstructuur hebben. In seks met een man probeert een vrouw soms een orgasme te krijgen (of op zijn minst om te doen), zodat hij me macho voelde, en wanneer deze externe druk niet is, wordt alles veel gemakkelijker. « .

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *